-ILYMR-Labels

life (44) share (33) cinta (25) friend (7) doa (4) BIRTHDAY (2) DIng DOng (1) LAGU (1) bujang (1)

CINTA KIAN PUDAR


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Moga kalian sihat di samping insan tersayang. Ada yang ceria dan ada yang sedang berduka. Ada yang sedang menilai perhubungan yang kian pudar dan hambar…bagaimanakah untuk kita tahu hubungan kita semakin hambar?


1.Apabila si dia semakin kurang menelefon dengan alasan busy busy dan busy

2.Apabila si dia semakin susah nak reply text dari kita. Jika dulu secepat kilat mereka reply dan sekarang mengambil masa hampir sejam baru nak reply, kadang kala hanya dipandang sepi tanpa balasan.

3.Bergurau dengan kita dengan gurauan kasar dan menyakitkan hati kita

4.Susah untuk melihat dia bergurau senda
dengan kita seperti dulu-dulu.

5.Sering kali dia mencari kesalahan kita walau dari dulu dia tahu itu adalah kelemahan kita sedari azali.

6.Apabila kita luahkan rasa sayang dia hanya menjawab ‘erm..’ tanpa niat membalas kata-kata kita.

7. Kita saja yang sentiasa teruja dalam melakukan aktiviti bersama sedangkan dia sentiasa buat muka dan boring sepanjang ada bersama.

8.Dia acuh tak acuh apabila ditanya dan selalu mengelamun apabila kita berbual bersamanya.

9.Seringkali dia membiarkan soalan-soalan kita yang bersifat peribadi tergantung begitu saja tanpa dia membalasnya

10.Dia sudah  tidak berminat mengulas atau berbincang tentang hubungan kalian.

No comments:

Post a Comment

About Me

kENAPE AdE ILYMR???ILYMR ni AdaLah SesUaTu PerKArA YanG DatAng DarI hAti Aku SenDiRi...MulA2 Aku mEmAnG Tak PAkAi Pon ILYMR...TapI tAh MacAm MaNe Leh DApAt IdeA Ni tAh...JadI BiArlAh ILYMR nI Aku JE yANg tAhu SEndiRi OK!!!