-ILYMR-Labels

life (44) share (33) cinta (25) friend (7) doa (4) BIRTHDAY (2) DIng DOng (1) LAGU (1) bujang (1)

ADIK-ADIK RIANG

ASSALAMUALAIKUM...

haiiii...hari ni numie nak cerita sikit tentang job numie hari ni....seperti biasa numie g keje pukul 2 ptg.....n numie samapai2 kat kdai adk2 yang nak jdkn numie akk angkat dyowg ad dkt situ...tengah kusyuk teman aisyah update blog dy....tp yang sorg lagi ni pulak tengah kusyuk menconteng kat kertas....huhuhu.....

numie pon blum ad keje mase tu.....dengan perasaan happy numie pergi kerje aie ni numie pon join la bdk2 ni menconteng....bdk2 ni bernama jiha n ijah.....nak thu tak knpe numie happy....?numie happy sebab numie dpt tau yg buah hati numie dpt keje dkt ngan numie...so apa2 sng la....x trse jaoh....tpi untuk smentara la....huhuhu.....

ok back ke topic tadi......mmg gile2 mlyn krenah adk2 ni.....mcm2 yg dyowg nak....huhuhu....
setiap apa yang numie tulis dyorg akan tiru sikit2...curi idea katekan...hehehe....hasilnye lawa jgk....siap amek gmbar lagi tu....snap gmbar harir 70 keping...mcm2 gaye yang dbuatnya...hanpir penuh memory fon numie......tp xpe...pnuh pon dah msuk lttop  kurang la blik kn....

ni antara hasil keja adk2 ni n numie.....nak sertakan banyak2 x bleh la sbb mcm numie ckp td hampir 70 kpingggg....huhuhu.....

kami tak la comel sangat...tp bagi kami,,kami tetap comel.... :)

numie n jiha
numie n ijah

No comments:

Post a Comment

About Me

kENAPE AdE ILYMR???ILYMR ni AdaLah SesUaTu PerKArA YanG DatAng DarI hAti Aku SenDiRi...MulA2 Aku mEmAnG Tak PAkAi Pon ILYMR...TapI tAh MacAm MaNe Leh DApAt IdeA Ni tAh...JadI BiArlAh ILYMR nI Aku JE yANg tAhu SEndiRi OK!!!