-ILYMR-Labels

life (44) share (33) cinta (25) friend (7) doa (4) BIRTHDAY (2) DIng DOng (1) LAGU (1) bujang (1)

SemalaM daLam HIdUpKU

semalam hari rabu bersamaan 16/2/2011......time keje aku ok je....aku buat keje aku seperti biase......zaf pon same la.....aku masukkan order customer zaf lak order kasut.....tapi semalam zaf balek awal...best la die dapat tido time balek 2.....aku ni pulak kat kedai dah sorang-sorang....

waktu keje aku tamat pukol 8.....aku dah ade plan da ngan zaf n sendirian berhat punye.....aku macam biase berpakaian putih and zaf pulak dah pakai lawa-lawa da....huhuhu....paling tak boleh bla la sebab aku n die baru balek keje...tapi zaf n die pny pulak bukan baru balik keje...jadi yang mybe ade bau aku n die....huhuhu.....

plan kononnye nak g makan kat kedai jawe.....tapi kedai tu tak bukak pulak...jadi pegi la lepak kat taman dalam....aku n die tak makan...aku memang malaz nak makan.....die pulak cakap dah makan...jadi zaf n die punye je la yang makan....mase tengah makan tu aku n die wat hal sendiri la......kang kalau tak layan kempunan aku...huauuahua.....

paling aku bengang la mase nak ambik gambar...tah pape gambar je yang dapat.....die ni payah la nak ambil gambar...huhuhhuhu.......hobby aku memang tarik telinge la jawapnye..........jadi ade ke gambar tarik telinge yang dapat....huhuhu....

selesai saje pogrem 2...aku pon balek....otw balek aku saing die......memang takleh bla la kalau follow die......maen-maen je keje die bawak moto 2.....huhuhu........papepon aku happy sangat-sangat........aku sayang die.......die pon sayang aku..jadi aku bersyukur kepade ALLAH sebab aku dapat bersame die.....aku harap hubungan kami kekal selamenye........amin.....


aku gak nak say sorry kat zaf...aku rase bersalah lak sebab die dah cakap bile dah sampai rumah bagitau die.....aku terlupe sebab aku sampai-sampai je g mandi n makan......sorry zaf wat ko risau....aku tak maksudkan nak buat ko risau pon......sorry eaa.....

1 comment:

About Me

My photo
kENAPE AdE ILYMR???ILYMR ni AdaLah SesUaTu PerKArA YanG DatAng DarI hAti Aku SenDiRi...MulA2 Aku mEmAnG Tak PAkAi Pon ILYMR...TapI tAh MacAm MaNe Leh DApAt IdeA Ni tAh...JadI BiArlAh ILYMR nI Aku JE yANg tAhu SEndiRi OK!!!