-ILYMR-Labels

life (44) share (33) cinta (25) friend (7) doa (4) BIRTHDAY (2) DIng DOng (1) LAGU (1) bujang (1)

MY haPPY cOme BAck

hidupku kini seperti dalam mimpi sahaje.....aku tak sangke semua ini akan terjadi......YA ALLAH betulkah semua ini???adekah ini semua mimpi.????tidak miera...ini semua kenyataan la....mane ade aku bermimpi......sekarang aku happy.....hidupku kini di isi oleh seseorang......

sayang.....terime kasih kerane sayang hadir dalam hidup ayang.....ayang seperti tidak percaye je...tapi itulah kenyataan......kate-kate kawan aku (zafirah) selame ini menjadi kenyataan la......aku bersame dengan dia yang bername MUHAMMAD RIDZUAN BIN SALEH.....

aku harap hubungan aku dan die kali ni berkekalan selamenye....amin....aku Lovekan die.....aku tak nak ade yang jadi duri dalam hubungan aku dan die ni.......amin.....

utuk zafirah pulak.......thanz sebab kau selalu katekan perkare yang bukan betul akhirnye menjadi kenyataan.....aku harap kau and amirul pon happy selalu.......same-same la kite berdoa untuk hubungan ni ok.....amin.......


Ya Allah…
Seandainya telah engkau catatkan… Dia milikku tercipta buatku… Satukanlah hatinya dengan hatiku… Titipkanlah kebahagian antara kami…. agar kemesraan itu abadi… Dan ya Allah… ya tuhanku yang maha mengasihi… Seiringkanlah kami melayari hidup ini… Ketepian yang sejahtera dan abadi…

Tetapi ya Allah… Seandainya telah engkau takdirkan… dia bukan miliku… Bawalah ia jauh dari pandanganku… Luputkanlah ia dari ingatanku… Dan peliharalah aku dari kekecewaan….

Serta ya Allah ya tuhanku yang maha mengerti… Berikanlah aku kekuatan… Melontar bayangannya jauh ke dada langit… Hilang bersama senja nan merah… agar aku bahagia… Walaupun tanpa bersama dengannya…

Dan ya Allah yang tercinta… Gantillah yang telah hilang… Tumbuhkanlah kembali yang telah patah… Walaupun tidak sama dengan dirinya…

Ya Allah ya tuhanku… Pasrahkanlah aku dengan takdirmu… Sesungguhnya apa yang telah engkau takdirkan… Adalah yang terbaik buat ku… kerana Engkau maha mengetahui… Segala yang terbaik buat hamba Mu ini…

Ya Allah… Cukuplah engkau sahaja yang menjadi pemeliharaku… Di dunia dan di akhirat… Dengarlah rintihan dari hamba Mu yang daif ini… Jangan engkau biarkan aku sendirian… Di dunia ini mahupun di akhirat… Menjuruskan aku kearah kemaksiatan dan kemungkaran… Maka kurniakanlah aku seorang pasangan yang beriman… Supaya aku dan dia sama-sama dapat membina kesejahteraan hidup… Ke jalan yang Engkau redhai… dan kurniakanlah padaku keturunan yang soleh….

Amin.. Ya Rabbal A’lamin.

No comments:

Post a Comment

About Me

kENAPE AdE ILYMR???ILYMR ni AdaLah SesUaTu PerKArA YanG DatAng DarI hAti Aku SenDiRi...MulA2 Aku mEmAnG Tak PAkAi Pon ILYMR...TapI tAh MacAm MaNe Leh DApAt IdeA Ni tAh...JadI BiArlAh ILYMR nI Aku JE yANg tAhu SEndiRi OK!!!