-ILYMR-Labels

life (44) share (33) cinta (25) friend (7) doa (4) BIRTHDAY (2) DIng DOng (1) LAGU (1) bujang (1)

jOP hAri iNi

hari ni kat tempat keje ok je....semua tak ade masalah....cume hari ni kene masukkan order barang je la....aku keje cek kat system,,,zaf pulak cek buku order......mule-mule kiteorang dah bagi-bagi keje da...keje aku order barang kedai...zaf pulak order barang customer (zaf betul tak eje ni)........tapi disebabkan hari ni dak zaf balik cepat,,,and keje die tingalkan...aku pon sambung je la keje die......dah bosan jadi gajin la.....hahahha.....

balek dari keje aku pon balek uma nenek zaf dulu....sebab aku balek citu nak amek moto...and zaf pon ade suruh aku datang sebab nak bagi pizza.....fuh aku makan tak la banyak.....1 kerat setengah je,,,huahuahua,,,,bukan malu...tapi tangki aku kecit sangat la.....kalau besau mau aku bedal banyak-banyak......pape pon thanz zaf........

balek saje dari situ aku ade pogrem sikit dengan zaf...nak tau pe???betul nak tau??eh mane korang boleh tau...ni rahsie aku and zaf saje yang tau......balek-balek je jam dah menunjukkan sudah pukul 10.30p.m........peh mau aku tak kene marah dengan family aku......bapak aku dah masuk tido.....nasib baek.....tapi dapat extra dari akak aku pulak.......huahuahua.....memang marah la die kat aku......tapi tak ape......aku cube tak buat lagi...dalam seminggu mesti ade 1 night aku balek lambat......tu dah rutin aku la.....tapi kalau dah berhenti nanti takde la aku balek lambat lagi.....huahuahua.....

2 comments:

  1. baik... bila plak aku nak dapat rasa duit ko lanje... haha

    ReplyDelete
  2. hahhahaha.......gaji kedua aku blnje ko lak aa....x pon gaji mase kite nk berhenti la...baru dapat hang out same2kn....

    ReplyDelete

About Me

My photo
kENAPE AdE ILYMR???ILYMR ni AdaLah SesUaTu PerKArA YanG DatAng DarI hAti Aku SenDiRi...MulA2 Aku mEmAnG Tak PAkAi Pon ILYMR...TapI tAh MacAm MaNe Leh DApAt IdeA Ni tAh...JadI BiArlAh ILYMR nI Aku JE yANg tAhu SEndiRi OK!!!