-ILYMR-Labels

life (44) share (33) cinta (25) friend (7) doa (4) BIRTHDAY (2) DIng DOng (1) LAGU (1) bujang (1)

HARI INI..

Hari ni aku penat sangat sebab tadi dalam 1 mase aku kene layan 3 orang Customer...peh gile tak gile kepale aku kene pusing-pusing...sekejap nak ke kiri..kejap lagi kanan pulak panggil...pening-pening...dak zaf pulak tengah sebok kat casher...nak taknak aku kene la layan...

Hari ni pulak aku dah balik dah...tengah syok-syok ni tibe-tibe aku seluk kocek aku...athoi ai...masalah laen pulak timbul la...konci moto aku pulak boleh tertinggal kat dalam loker...dah la kedai dah tutup...tak pasal-pasal aku kene call bos aku suruh bukak pintu...malu aa...bab dah la die raye hari ni....aku pulak susah-susahkan die suruh datang balek kat kedai....peh memang malu aa gak....

dalam malu-malu ni aku happy jugak la....happy sebab ape pulak...???ade la....hahahahhaha....memang gile la aku....berani tu.....huahuahua....eh aku ni memang berani pon....pandai la jage diri.....

perkare yang happy lagi....aku dapat angpau dari bos aku.....tapi RM10 je la...ok la  tu dari tak dapat ape-ape kan....Yes!!besok aku cuti due hari....naek-naek keje pulak hari sabtu...tapi kene keje sorang la pulak....zaf cuti ( best la ko zaf cuti )............huhuhuhu..........

ape la cuti dah best da...tapi kocek kosong la pulak...athoi ai...ape la.....tak dapat nak pegi karoke la.....dah gian nak karoke ni.....dah lame tu tak dapat......huhuhu......

No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
kENAPE AdE ILYMR???ILYMR ni AdaLah SesUaTu PerKArA YanG DatAng DarI hAti Aku SenDiRi...MulA2 Aku mEmAnG Tak PAkAi Pon ILYMR...TapI tAh MacAm MaNe Leh DApAt IdeA Ni tAh...JadI BiArlAh ILYMR nI Aku JE yANg tAhu SEndiRi OK!!!