-ILYMR-Labels

life (44) share (33) cinta (25) friend (7) doa (4) BIRTHDAY (2) DIng DOng (1) LAGU (1) bujang (1)

BALEk KaMpuNg

hari ni aku balik kampung...kampung aku dekat je pon...tak la jauh pon...kampung aku dekat masjid tanah je pon...aku dah lame tak balik kampung..last aku balek kampung mase raye la...kalau tak tah bile la ku dapat balek....nasib baek aku cuti....kalau tak cuti lagi la tak dapat balik kampung kan....same jugak la dengan kawan aku zaf....

aku bagtau die yang aku nak balik kampung....die cakap balik la...jalan elok-elok....senyum aku dapat pesanan macam tu la...heheheheh....ILYMR aku katekan.....

sampai saje kat kampung aku....aku tak tahu nak buat ape....aku pon lepak aje la kat depan rumah bawah pokok rambutan....aku ambil terus bujang dan terus ganyang pipi die...hehehe...bape hari je pon aku tak jumpa die...tapi sayang la.....

lepas orang balik sembayang jumaat aku pon pegi la lepak kat pantai kampung sebelah....aku pegi naek moto...nak tau tak...satu moto aku naek 3 orang tu...hahhahhah.....segan jugak la....tapi ape aku kesah...orang bukan kenal aku pon kat situ.....so redah kasi gempak la....hahahhaha....

sampai kat pantai aku pon tulis la ILYMR kat pasir pantai....peh aku kalau dah jumpa pasir pantai memang aku akan tulis something punya la.....heheheh

balek je aku dapat tau yang besok family aku ade plan nak makan luar...aku dah la ade rancangan sendiri...kesian kat orang yang aku dah janji tu.....sorry ye sebab aku tak jadi hal dengan kau....aku ade hal dengan family aku..jadi aku terpakse batalkan dengan kau...laen kali ye nanti.....

aku tau kau marah aku...dari care mesej kau aku dah dapat tangkap.....tapi jangan la marah sangat...nanti ade mase aku janji dengan kau betul-betul ok.....aku janji....jangan la kau marah-marah...aku tak suke la kalau kau marah-marah......perkare yang paling aku benci adelah melihat kau moody.....huhuhuhu......

aku mintak maaf sangat-sangat dengan kau...lagipon aku pon ade cakap yang kalau tak de hal kite on je...tapi aku ade hal secare tibe-tibe..kalau kau tak percaye dengan aku,,,aku akan buktikan pade kau yang aku memang ade hal dengan family aku......

maafkan aku.....


ILYMR-Nurul Amiera-

2 comments:

About Me

kENAPE AdE ILYMR???ILYMR ni AdaLah SesUaTu PerKArA YanG DatAng DarI hAti Aku SenDiRi...MulA2 Aku mEmAnG Tak PAkAi Pon ILYMR...TapI tAh MacAm MaNe Leh DApAt IdeA Ni tAh...JadI BiArlAh ILYMR nI Aku JE yANg tAhu SEndiRi OK!!!